Beton

Betonnen meubels - Aannemer in New Jersey creëert een hangbrugbureau

De verticale kabels die aan de gedrapeerde hoofdkabels hangen, gaan door het eerste wegdek waar een beugel en een stelschroef zijn om de plank met de kabel te verbinden. De kabels lopen dan verder naar beneden tot een gekartelde fitting in de onderste plank. 'We hebben de planken zwart gehouden om wegdekken te simuleren,' zei Kudrick.

Kudrick benadert zijn concrete werk met een diverse achtergrond. 'Ik heb onsite engineering gedaan aan alles, van loodgieterswerk en boilers tot beton tot prefab stadionklussen. We hebben rioolwaterzuiveringsinstallaties gedaan en duizenden meters per dag gestort. Een van de dingen waar ik jarenlang aan heb gewerkt, is rotswerk met aquaria, omdat ik altijd geïnteresseerd was in leefgebieden voor dieren. Tegenwoordig is onze primaire activiteit die van ontwerpfabrikant, waarbij ons gastmedium concreet is. We bedenken verschillende manieren om kleur en abstract ontwerp te gebruiken en water op te nemen. Dit bureau is pas het topje van de ijsberg als iemand wat ideeën en een budget had. We kunnen veel verschillende afwerkingen creëren, het is veel illusie. Dingen creëren die eruitzien als iets dat ze niet zijn of massa creëren, maar het naar een ander niveau brengen om mensen te laten nadenken over hoe het moet. '

J&M Lifestyles
Jeff Kudrick
Michelle Radley
215 Rt 10
Gebouw 3, Eenheid 3
Randolph, NJ 07869
973-668-5057
michelle.radley@gmail.comvierkante voet tot kubieke meter concrete rekenmachine

Dien uw eigen projectfoto's in

Uitgelichte producten Imperial Countertop Mix Site ConcreteNetwork.comMeubelmatrijzen van urethaan Logtafels, banken en meer Betonnen tafelblad, kompasvorm Site Deco-Crete Supply Orrville, OHKeizerlijke mix Lichtgewicht, sterk, minimale krimp Tafelblad mallen Live edge, kompas, vlaggen, schaakbord, etc.